Kies een kleur
Vergelijk vluchten
Van: 
Naar: 
Datum vertrek:
Datum terugkeer: 
Valuta:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
Bij wie we zoeken:

FAQ’sWat is CheapFlights.nl?

Verkoopt u tickets?

Moet ik betalen om CheapFlights.nl te gebruiken?

Hoe functioneert de Compare Flights zoekfunctie?

Hoe functioneert de Low Farefinder zoekfunctie?

Waarom heb ik een andere prijs gevonden dan de prijs die op de website van de aanbieder staat?


Wat is CheapFlights.nl?

CheapFlights.nl is een krachtige en geavanceerde zoekfunctie naar vluchten en hotels, die de belangrijkste reiswebsites doorscant. CheapFlights.nl vindt de beste aanbiedingen die op internet te verkrijgen zijn van meer dan honderd websites in Nederland/België. Met slechts één klik vindt CheapFlights.nl de beste tarieven, zowel van low cost als van traditionele vliegmaatschappijen en reisbureaus. Het voordeel van CheapFlights.nl is dat u slechts éénmaal hoeft te zoeken om alle beschikbare opties te zien voor die specifieke route. Waar u anders uren over zou doen, vindt CheapFlights.nl binnen enkele seconden. Hierdoor bespaart u geld en tijd.

Verkoopt u tickets?

CheapFlights.nl verkoopt niets. CheapFlights.nl is geen reisbureau, maar een ontmoetingspunt voor mensen die vakanties en tickets willen kopen en verkopen. CheapFlights.nl geeft op één plaats alle aanbiedingen en prijzen van alle reisbureaus en vliegmaatschappijen weer. Daarna wordt u naar de website van die organisaties gestuurd, zodat u de reservering kunt maken die aan uw wensen voldoet. U hoeft ons niets te betalen. Zodra u het aanbod hebt vergeleken en hebt besloten welk aanbod het beste aan uw wensen voldoet, zal die aanbieder de reservering en aankoop voor u regelen.

Moet ik betalen om CheapFlights.nl te gebruiken?

U kunt CheapFlights.nl helemaal gratis gebruiken. De prijzen die we laten zien zijn identiek aan die van de originele websites waarop organisaties hun aanbod tonen. Elke aankoop gaat u aan met de oorspronkelijke aanbieder, tegen precies dezelfde prijs als die op hun originele website. CheapFlights.nl telt geen cent op bij de prijs die u op onze website ziet.

Hoe functioneert de Compare Flights zoekfunctie?

CheapFlights.nl stuurt uw zoekopdracht naar onze krachtige database met reisinformatie. We verzamelen de informatie die u nodig hebt en laten die zien op één enkele pagina. Hierdoor kunt u de prijzen vergelijken en het aanbod kiezen dat het beste aan uw reisbehoeften voldoet. Wanneer u een vlucht of hotel kiest, geven wij u een directe link naar de operator van de originele website, waar u uw reservering kunt laten verwerken.

Hoe functioneert de Low Farefinder zoekfunctie?

Met CheapFlights.nl FareFinder kunt u profiteren van het werk dat eerder door duizenden andere gebruikers is gedaan. Op onze webservers worden honderdduizenden eerdere zoekopdrachten opgeslagen, zodat u in één oogopslag de beste aanbiedingen op de markt kunt vinden. Als uw vertrek- en aankomstdata flexibel zijn, geeft CheapFlights.nl in een eenvoudige maandelijkse grafiek de beste prijs weer voor als u op een bepaalde dag reist. Zo kunt u snel zien op welke dagen u het goedkoopst kunt reizen. Daarna kunt u met CheapFlights.nl de prijzen vergelijken die door eerdere gebruikers zijn gevonden, gewoon met één klik! Het is belangrijk te weten dat FareFinder, anders dan Compare Flights, de tarieven niet in 'real time' afzoekt. U krijgt de eerdere zoekopdrachten te zien die daarna bijgewerkt moeten worden om de meest up-to-date prijs te kunnen zien.

Waarom heb ik een andere prijs gevonden dan de prijs die op de website van de aanbieder staat?

CheapFlights.nl zoekt de webpagina's van operators af, precies zoals andere zoekfuncties dat op internet doen. De prijzen die wij weergeven zijn juist op het moment waarop we de vliegmaatschappij of operator afzoeken. Soms kunnen deze prijzen echter snel veranderen, vooral als uw vertrek- of incheckdatum al dichtbij is. Ook al doen wij ons uiterste best om te garanderen dat de prijzen en de informatie die wij weergeven juist zijn, is het mogelijk dat een verandering van de structuur van een website of een pagina van de operator een tijdelijke fout veroorzaakt bij de levering van prijzen en informatie. Ziet u verschillen tussen de getoonde prijzen op CheapFlights.nl en die op de oorspronkelijke website van een operator, dan stellen we het enorm op prijs als u ons dit laat weten.

Gesponsorde links